8 октомври 2011 г.

Гледай новия клип на FYELD – “Adrenawheel”


Видеоклипът на “Adrenawheel”, пилотния сингъл от предстоящия нов албум на Fyeld In Dependence Day, вече може да бъде гледан онлайн в YouTube канала на групата. Песента е и официален химн на клуба по планинско колоездене “Mountain Hill” – всички байкъри в клипа са негови членове, като сред тях е и Стивиан Гатев, един от най-добрите и обещаващи български състезатели в този спорт.

Видеото е заснето през април край Троян. Режисьор е Тимо Пуукко (програмиране и китари във Fyeld), а оператор е Александър Станишев (снимал “Стъклен дом”). “Идеята да направим клип с байкъри беше моя, ние принадлежим на ърбан културата и винаги сме се стремили да я популяризираме, както направихме и с брейкденсинга в първия ни клип “I Scream – разказва фронтменът на Fyeld Боян Генов–Бобз. – Тимо се запали много и понеже около нас има и други маунтин байкъри си говорихме с тях да направим нещо. Накрая се спряхме на клуба в Троян, който се движи от един от най-върлите ни фенове, Христо Доков.”



Сингълът “Adrenawheel вече може да бъде закупен от iTunes, Amazon и други онлайн музикални магазини. Самият нов албум, който от групата описват като "мръсен и по-яростен, но все така жлъчен, саркастичен и ироничен", се очаква да излезе на пазара в началото на 2012 г.

Междувременно Fyeld продължават с концертите си из страната, като най-скорошният е тази неделя, 9 октомври, в софийския клуб “Фенс” заедно със Zaplaxa. Групата ще свири и на 15 октомври в Севлиево, клуб “Кафе-театър”, с 8 m/sec в Хасково и Пловдив (28 и 29 октомври) както и на 4 ноември в Габрово, клуб “Faces”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар