19 октомври 2011 г.

LAST REMAINS представят дебютния си албум в София тази събота


Младите надежди на метъл сцената от Русе Last Remains ще представят дебютния си албум False Concept of Life в София тази събота, 22 октомври, в клуб “The Box” по време на общ концерт заедно с Avril in Blood, This Burning Day и Despise the Sun.

Издаденият през юни False Concept of Life е записван в Дома на културата в Русе, след което е миксиран и мастериран в софийското студио Soundlurker от Боби Костадинов (Bright Sight, Overdawn, Throat Fisting и други). Last Remains, които сами определят стила си като “деткор/мелодик/даунтемпо”, вече работят по своя втори албум, който се очаква да е готов в началото на следващата година. Първата готова песен от него се казва “Oblivion” и тя бе пусната за свободно сваляне в интернет през септември – свали я от тук.

Освен с това, че ще е първата изява на Last Remains в София, концертът в събота е специален и с това, че ще е първият на Avril in Blood от поне една година насам. По време на продължителното си отсъствие от сцената софийската група е работила по нови песни, инструментални демота на които могат да бъдат чути в официалната ѝ фейсбук страница. През ноември Despise the Sun пък ще започнат да записват EP с пет нови песни.

Началото на концерта е от 18,00 ч., а входът струва 6 лв. На място ще се продават дискове на Last Remains по 10 лв., както и тениски на Avril in Blood по 10 лв.

Още:
Last Remains във Facebook
Avril in Blood във Facebook
This Burning Day във Facebook
Despise the Sun във Facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар