10 април 2012 г.

ODD CREW заснеха нов клип към “Death Trap”, пускат го преди албума

ODD CREW заснеха нов клип към “Death Trap”, пускат го преди албума
Може би най-чаканият български метъл албум за 2012 г. – този на Odd Crew – е все по-близо. Докато още довършват записите на все още неозаглавения диск от групата намериха време да заснемат и видеоклип към “Death Trap” в началото на април . Както и при предишните две официални видеа на Odd Crew, продукцията е реализирана от екипа на Supers4upen с режисьор Огнян Костовски.

Разликата този път е, че в клипа на “Death Trap” няма просто да гледаме как бандата свири, а ще има и история. “Не ми се иска да обяснявам с подробности, за да се запази някакъв елемент на изненада – коментира Костовски. – Но нека кажа, че ключовият момент в клипа ще бъде движението. Едни хора активно бягат.” Снимките са проведени в продължение на четири снимачни дни през първата седмица на април. Кадрите с групата са заснети в склада на “Stage Masters”, а останалите на различни локации край село Кремиковци и Гара Яна.

Засега не е ясно кога ще се появи клипът. “Мога да кажа кога ще започна да го монтирам – шегува се Костовски. – Това ще е в събота. Но кога ще е готов... очакванията ми са да стане до три седмици след това.” Което значи, че най-вероятно ще види бял свят до средата на май месец. Идеята е веднага да бъде качен в интернет, за да могат феновете да научат песента още преди издаването на албума.

Самият наследник на A Bottle of Friends ще се появи в началото на юни. Преди няколко месеца от Odd Crew коментираха пред Music Vault, че в новия им диск ще има по-дълги и по-разнообразни песни с различни мотиви, “не като досега едно парче да е в един стил”.



Снимки: Огнян Костовски


Няма коментари:

Публикуване на коментар